09.De eerste 100 dagen


31 augustus 2024



Geen zin om te lezen?…de ReadCast leest het voor. 


Ze zijn terug, wat nu?

Het kabinet en de coalitie hebben een akkoord bereikt over de begroting van volgend jaar.  Over de inhoud van de plannen doet premier Schoof na afloop van de gesprekken nog geen mededelingen.

Dat wordt weer wachten, wachten op verwachtingen, valse hoop!?

 


De geschiedenis herhaalt zich.

De Telegraaf, de krant die meent dat ze aan de goede kant van de geschiedenis staat, hadden een item met de titel; “hoe men dient  om te gaan  met complotdenkers en hoe krijgt men hen van de waanbeelden af en terug in de werkelijkheid.” Let wel, deze onzin wordt nog steeds, anno 2024, verkondigt. Het gaat over mensen die zich autonoom verklaren, de overheid niet meer vertrouwen en justitie weet niet hoe men deze mensen moet classificeren. Het  label complotdenken wordt gebruikt als een stigma als je non-conformistisch denkt. Je wordt gebrandmerkt.

Welnu, ze weten ons wel te classificeren, want ze zeggen dat complotdenken opruiing is en opruiing is tegenwoordig, “het opwekken van gedachten aan strafbare feiten”. Dat is de definitie die Officieren van Justitie (OvJ) hanteren, terwijl er pas sprake is van opruiing wanneer een persoon, of een groep personen of omstanders aanspoort, om strafbare feiten te begaan. De verzonnen nieuwe definitie van de OvJ is niet echt rechtsgeldig maar ze hebben het wel al gebruikt in Rechtszaken. Opruiing is een breed begrip, want diverse uitspraken van diverse ministers kan men dan als opruiing betitelen. Het weigeren van ongevaccineerden was opruiing jegens hen die geen prik wilden. 

De Telegraaf zegt dat gelukkig de wetenschap zich daar ook mee bezighoudt hoe men met deze Wappies moet omgaan, omdat narratief-volgers last hebben van die oom, die broer, of  zus, etc die niet sporen volgens het overheidsdenken. Er zijn vriendschappen opgezegd en families  ontwricht.

Volgens De Telegraaf  zijn vele mensen vatbaar geworden voor complotten en hoe ga je daar mee om als je de vriendschap wilt behouden en hoe ga je het gesprek aan met zo’n Wappie en hoe breng je ze dus terug in de werkelijkheid. 

Oké, we maken even een tussen-evaluatie van bovenstaande voordat we verder gaan. De Telegraaf is de krant die met grote chocoladeletters, tijdens de “Corona-ramp”, elke dag de infectiecijfers op de voorpagina bracht alsof het een wedstrijd was, zodat de burgers in de angst-modus zouden blijven. Terwijl  het RKI-dossier alle Corona leugens etaleert, waarvan elk land binnen de EU nu wel van op de hoogte is, staat de Telegraaf, anno heden, nog steeds te oreren hoe je Wappies terug in de werkelijkheid kan brengen. Je moet het maar durven, zonder schaamrood op je kaken en zonder schuldgevoel. De Telegraaf is voer voor de psychiater, want schizofreen zijn en ook nog sociopathisch, is driedubbel op.

Het is ook een brutaliteit dat men zegt dat de “wetenschap” zich ook bezighoudt hoe met Wappies om te gaan. Dat is dus diezelfde wetenschap die ons leugens hebben opgedist als hoofdmaaltijd. Wij weten onderhand wel welke wetenschappers wij kunnen vertrouwen zonder ons te verliezen in ons eigen gelijk, zodat we niet vastlopen in een bubbel, conform de overheid.

De Telegraaf legt dus uit hoe ze ons Wappies terug kunnen brengen in hun bij elkaar gefantaseerde werkelijkheid, dat  zowat de dagelijkse standaard is geworden. Een fantasiewereld die men verplicht heeft gesteld.

Wat betreft het verlies van die vriendschappen het volgende, vele bange mensen om mij heen probeerde me te overtuigen van het overheids-narratief. Toen ik daar niet aan toegaf  wilde zij “even geen contact meer” en  beschuldigde mij ervan de pandemie in stand te houden en dat mensen zoals ik schuld waren dat de samenleving op slot zat en de ziekenhuizen overbevolkt waren. Omdat zij even geen contact meer wilde heb ik het hen gemakkelijk gemaakt en heb ik het contact permanent verbroken. Met dit soort van mensen heb ik geen geduld meer en dan te bedenken dat er mensen bij zijn die je al je hele leven kent. But then again, in de Tweede Wereldoorlog werden mensen door eigen vrienden en familie verraden.

Voor hen die denken dat de MSM het ware nieuws is, welnu, deze waarheidsverdraaiers,  beschuldigde Poetin ervan dat hij de North Stream2 heeft opgeblazen, dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens had en het bekende Lab-lek, waarvan men met stelligheid zei dat het virus niet uit een laboratorium kon komen, als we Koopmans en alle andere vi(n)ologen mogen geloven. Dat socialmedia werd gecontroleerd door de regeringen was ook een complot wat afgelopen week is uitgekomen door de bevestiging van Facebook baas, Zuckerberg.  We kunnen een hele lijst aanleggen met verzonnen verhalen van de MSM en deze Judassen durven te spreken dat wij Wappies zijn? De overheid en de MSM doen aan complotdenken.

Probleem is dat de Overheids-volgers en ook de MSM, steeds complotdenkers koppelen aan mensen die denken dat de aarde plat is, enz. en vervolgens gooit men alles wat niet conform de reguliere mening is onder de bus. Zo gezien zijn religieuze mensen ook complotdenkers, maar hun rechten zijn verankerd in de grondwet en in het strafrecht en genieten veelal aanzien, gelet op de verering van  Allah, God en andere entiteiten. Met andere woorden, in religieuze geschriften staan opruiende teksten die “het opwekken van gedachten aan strafbare feiten” kunnen bewerkstelligen en ook al bewerkstelligt hebben, gelet op de vele aanslagen in Westerse landen, uit naam van religie, 

De meeste MSM-journalisten zijn activisten geworden, het zijn Staatstrollen. Zij psychologiseren de thema’s en de overheid politiseert en polariseert. Ze zijn niet geïnteresseerd wat er in de werkelijkheid gebeurd, zij zijn bezig met mensen te cancelen, te verbannen en in diskrediet te brengen. De andersdenkenden zoveel mogelijk beschadigen, dat is hun doel.  Ook die zogenaamde factcheckers die wederom gekoppeld zijn aan belanghebbende instituten zijn vreemde snuiters. Zij vergelijken onze argumenten en feiten met het overheids-narratief en zeggen dan dat we des-informatie verspreiden.

Ze gaan zelf niet op onderzoek uit, dus hun referentiekader is het overheids-narratief. Zij zeggen “wij van WC-eend, adviseren WC-eend.” Het RKI-dossier laat zien dat de Wappies de ware factcheckers zijn, zij toetsen het overheids-narratief.

Heb even moeten zoeken om de originele RKI-dossier te vinden, maar bij deze.

01.RKI-dossier   02.RKI-dossier  03.RKI-dossier    04.RKI-dossier


Zie de video en zie hoe beide heren superieur staan te wezen als ze het over “ons” hebben. Ze zijn nog steeds verdwaasd en verweesd en verspreiden zelf complottheorieën over complotdenkers. Of ze zijn ontiegelijk dom, of cashen geld van de overheid om dit soort des-informatie te verspreiden. Overwegend de meeste “complotdenkers” zijn goed geïnformeerde burgers, wetenschappers en Nobelprijswinnaars.  “Wij” doen niet aan complotdenken maar aan een soort van hypothetisch redeneren en dat binnen verschillende scenario’s.

Zie Video Telegraaf:  Speelduur: 74 sec.



Tussen de Schuifdeuren! 

Duitsland bezuinigt op uitkeringen en vakantieverbod voor vluchtelingen. Het heeft decennia geduurd dat men dit verbod instelt. Jan en Mien Modaal hebben nooit begrepen dat men als vluchteling op vakantie gaat in het land waaruit men gevlucht is. Nu Nederland nog. 


Het kabinet worstelt met het asielbeleid en velen zijn van mening dat er ook geen mensen meer moeten worden opgenomen uit islamitische landen, immers dat brengt onrust.

De islam is uit Nederland en de EU niet meer weg te denken. Hoe men het ook wendt of keert, het botst met de westerse cultuur. Men zegt steeds dat men moet kijken naar hetgeen ons verbindt en niet naar de verschillen. Dat is een misvormde uitspraak gespeend van de werkelijkheid, immers het enige wat ons verbindt, is dat we kiezen voor onze eigen cultuur en de zuurstof die we happen.
Nederland heeft de afgelopen vijftig jaar verzaakt zoals zij ook verzaakt hebben ten tijde van de VOC in Indonesië. Vierhonderd jaar lang hebben ze de islam de tijd en kans gegeven om het grootste gedeelte van Indonesië te onderwerpen aan de islam, omdat de Nederlandse Staat de Indonesiërs het christendom niet wilde opdringen omdat zij aan voorouderverering deden, zoals de Indianen in Amerika. De Portugezen waren voor de Nederlanders in Indonesië en hebben destijds, mondjesmaat, het christendom gebracht. Door de opstelling van Nederland kreeg de islam dus vrij spel. Heden ten dagen zien we hetzelfde gebeuren in  Nederland / ‘t Westen, de geschiedenis herhaalt zich.


Hugo de Jonge wordt tijdelijk commissaris van de Koning in Zeeland. Ik heb te doen met de Zeeuwen, want alles wat Hugo de Sloper vast-en-aanpakt verandert in ellende en ramp, gelet op het Coronabeleid en zijn Woning-ramp-beleid.



(N.a.v. het leugen-narratief en de onwerkelijke werkelijkheid)

Als iets onwerkelijks consequenties heeft, dan is het werkelijkheid. 

  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof)


Lees ook de vorige Blog: ⇒ 08.De eerste 100 dagen


Alaaf!

Tot later: Lodie…

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »