03.De eerste 100 dagen


20 juli 2024



Zomerreces.2024

Politieke Vakantie.

De Tweede Kamer is tot 2 september met reces, dus Premier Schoof heeft nu alle tijd om aan te schuiven bij de bekende NGO’s  en zijn geloftes af te leggen oftewel “de eed van verderf.”  Schoof, schoof ook meteen aan bij het gilde van oorlogsstokers en ontmoette zijn voormalige puppet Rutte, die nu zijn puppetmaster is geworden.

Het kabinet is net geïnstalleerd en ze zijn meteen ± anderhalve maand uit de running. Nee, nee, nee zeggen dan de overbetaalde en overgeschatte politieke “elite”…wij gaan dan ook op werkbezoek enz. Tja…het zal wel wezen, maar werkbezoeken zijn gewoon betaalde snoepreisjes naar geloofsgenoten om de doem-banden nog iets strakker te trekken, zodat ze na het reces weer met de idiootste en onrealistische voorstellen komen.

De eerste honderd dagen gaan dus pas 2 september in.


Servers.

Kink in de kabel.

Vandaag werden wij  virtuele outlaws weer eens in het gelijk gesteld m.b.t  de digitale wanorde binnen de virtuele wereld waarin men kat en muis wilt gijzelen…nu heeft het systeem hen gegijzeld die klakkeloos meegaan in de opmars van de digitale data-roof, zoals digitaal geld,  digitaal medisch-dossier, digitaal paspoort enz. Het probleem lijkt te zijn ontstaan door een automatische update van beveiligingsbedrijf Crowdstrike. Vele computers tonen enkel een blue screen of death; een blauw scherm met een foutmelding. Onder meer vliegvelden en -maatschappijen en ziekenhuizen, wereldwijd,  hebben last van de storing. Op Schiphol, Rotterdam en Eindhoven zijn vluchten vertraagd of geannuleerd. In meerdere ziekenhuizen zijn operaties uitgesteld. Ook openbaar vervoer heeft last van de flatline. 

Ik bespeur leedvermaak omdat dit steeds vaker gebeurd en toch wilt men nog steeds diverse dienstverleningen enkel nog digitaal afhandelen, plus digitaal betalen. Ze hebben totaal geen buffer of tweede plan als de stroom of de software niet meer werkt. Ik heb natuurlijk geen leedvermaak wat betreft ziekenhuizen en mensen die daar hinder van ondervinden en zelfs in levensbedreigende situaties terecht komen, door toedoen van onze politici die ons steeds verder het digitale moeras in douwen, ons nog meer in het virtuele drijfzand laten zakken. …ziekenhuizen hebben noodaggregaten voor als de stroom uitvalt, waarom hebben ze geen interne verbinding die niet van Internet afhankelijk is, maar rechtreeks verbonden zijn met eigen servers….en wie staat toe dat er automatische updates worden uitgevoerd, zonder vooraf de software-houders te infomeren, zodat ze zelf kunnen beslissen wanneer deze uitgevoerd dienen te worden.

Het zijn steeds de updates die de systemen platleggen…velen van die copieer-en-plak-ontwikkelaars werken met voorgebakken software-pakketjes die ze her en der modificeren, maar een puntje, streepje, komma enz. teveel of te weinig en de boel stagneert. Internet is even betrouwbaar als haar zwakke schakels/ updates.


Gay-Pride.

Gay-Pride.

Queer & Pride = valse trots.

Vandaag, d.d. 20 juli, is het de viering van Queer & Pride in Amsterdam.  Op allerlei manieren wordt aandacht gevraagd voor seksuele diversiteit. Rond de jaarlijkse Pride Walk, een activistisch evenement, is nu al ophef. Bij de optocht  zijn Israëlische vlaggen niet toegestaan, laat de organisatie weten. De viering moet staan voor solidariteit met alle lgbtqiap+-mensen, die wereldwijd onder onderdrukking en dwang leven.

Hahaha…ja kom op zeg, door de Israëlische vlaggen te weigeren kom je symbolisch op voor de Palestijnen en indirect voor Hamas. Deze seksuele vrijheidsstrijders moeten toch onderhand weten dat ze op een alle daagse dag niet zomaar hand en hand in de achterstandswijken in Amsterdam kunnen rondlopen, want daar zijn de meeste moslims niet van gediend, gelet op hun godsdienst. Israël daarentegen heeft geen problemen met homoseksualiteit, buiten de pijpenlokken dragende vastgeroeste hardliners. Loop maar eens door een moslim wijk in een NL-stad , handje in handje al kussend enz…dan wens ik je het beste, maar vreest het ergste.

Mij interesseert totaal niet wat je en wie je bent, zolang je maar niet gewelddadig bent, maar wees realistisch wat betreft je eigen positie binnen de samenleving waarbinnen vele jodenhaters leven en die ook niets op hebben met je homo zijn, of genderkeuze. Vreemd dat men steeds achter groepen staat die totaal niet stroken met de “vrijheden” binnen het westen…dat moet toch een seksueel trekje zijn, zoiets als zelfkastijding.


Vattenfall in verval.

Groene droom in duigen.

Een enorme dreun voor de duurzaamheidsambities van onder meer grote steden als Rotterdam en Amsterdam. Energiegigant Vattenfall stopt met grootschalige warmteprojecten in de bestaande bouw. Dit betekent een streep door tal van plannen om tienduizenden huishoudens aan te gaan sluiten op warmtenetten en de daaraan gekoppelde klimaatambities. Vattenfall vreest voor de kosten en de doorwerking voor de consumenten. Bron: Telegraaf.

Dat wisten we toch al van tevoren dat dit allemaal Groendoem projecten zijn die  geen kans van slagen hebben. Sociaal doen alsof het hen wat uitmaakt of de consumenten de kosten dienen te dragen want dat maakte hen ook geen bal uit toen het gas schaars was en dreven ze de prijzen op naar belachelijke hoogtes. Vattenfall ziet gewoon in dat het 2030 project dreigt te mislukken, omdat het gewoonweg niet haalbaar is zonder fossiele brandstoffen en dat onze welvaart en beschaving afhangt van stabiele energie voor een goede acceptabele prijs.

Vattenfall was eerder al gestopt met een Windmolenproject op zee. Zelfs Larry Vink, CEO van BlackRock, wereld grootste en rijkste investeerders, neemt afscheid van het WEF-plan om bedrijven het groene angstsyndroom te verplichten ( SDG The Sustainable Development Goals ), omdat ze zien dat de welvaart enz. door het afvoerputje wordt gespoeld en daarmee ook hun kapitaal en vooral macht.


Trump Triumph.

Trump de Triomf. 

Op 13 juli werd Trump bij een campagnebijeenkomst in Pennsylvania beschoten door de 20-jarige Thomas Matthew Crooks.  Trump werd geraakt aan zijn oor. De Secret Service wist dat het gebouw waarop de schutter zat toen hij Trump beschoot, niet kon worden beveiligd door de lokale politie van Pennsylvania.  De Secret Service was, al voordat Donald Trump zaterdag naar Pennsylvania afreisde voor zijn campagnebijeenkomst, geïnformeerd dat de lokale politie niet voldoende mankracht had om te helpen bij het beveiligen van dat gebouw. Getuigen hadden ruimschoots van tevoren  tegen de politie gezegd dat er een man met een wapen op het dak rondsloop, daar werd niets mee gedaan. Ook is inmiddels bekend dat een scherpschutter van de politie twintig minuten van tevoren, voordat Trump aan zijn speech begon, de dader al had waargenomen op het dak.

Oké we gaan weer complotten… ( but then again, de aanslag op Kenendy werd ook als complotdenken weggezet, maar we weten nu beter) je zou kunnen stellen dat het een vooropgezet plan is dat het gebouw niet beveiligd kon worden door tekort aan mankracht. Je zou kunnen stellen dat men bewust niets heeft gedaan met de informatie van de getuigen en de scherpschutter van de politie blijkt ook niets gezegd te hebben. Waarom heeft de scherpschutter geen melding gemaakt dat er een gewapend iemand op het dak aanwezig was. Je zou kunnen stellen dat  men de dader heeft doodgeschoten zodat ze hem zo het zwijgen hebben opgelegd. Crooks was een geregistreerd Republikein maar had geld gedoneerd op de dag dat Biden werd beëdigt.

Biden gilde weer dat er een wapenverbod moet komen, maar Trump zei meteen dat hij rechters zal aanstellen die niet voor een beperking zijn…da’s ballen hebben. De foto, met gebalde vuist in de lucht, na de aanslag zegt genoeg over de lef van Trump…hoe je ook over Trump denkt….hij wist opdat moment dat hij het presidentschap in zijn pocket heeft.

We wisten dat er een aanslag zou worden gepleegd, maar we wisten alleen niet wanneer. Trump gooit wederom zand in de machine van de megalomane World Order adepten en dat kan je leven kosten. Hopelijk maakt hij niet meer dezelfde fouten als destijds met het vaccin, m.a.w. hij  luisterde naar mensen uit de democraten poel. Voor de goede orde…in Amerika hebben de voegwoorden “Liberale-Democraat” een andere lading dan in Europa, het zijn gewoon linkse rakkers.

Trump spint garen bij zijn kapot oortje…de dag van de aanslag, is de dag dat Trump voor de tweede keer president wordt.


Tussen de Schuifdeuren!

Uitdagen totdat de bom valt. In Duitsland worden Amerikaanse raketten geïnstalleerd, vervolgens laat Rusland  weten dat dit een reden is om raketten te gooien op die landen die deze raketten herbergen. Nu wordt het door de MSM weer gebracht dat “Rusland dreigt”, maar het is weer een behoorlijke provocatie van het Westen richting Poetin. De NATO mag op het grondgebied van hun lidstaten raketten stationeren, echter het is een “weloverwogen” fout tijdstip. De NATO heeft  ook China gewaarschuwd dat ze geen steun meer moeten verlenen aan Rusland…China bezit ontzettend veel vastgoed in het westen waaronder belangrijke havens en vliegvelden…als deze zouden worden geannexeerd door het Westen, zoals ze dat met Rusland gedaan hebben dan helpt het inslaan van voedsel, water en batterijen je ook niet meer want, ik heb de indruk, dat China niet met zich laat sollen. Het Westen is een kleuterschool geleidt door bavianen.

Gewoon even zo. De  fervente CO² sekte is bezig met een genocide op langdurige termijn, des te minder CO² des te minder leven op aarde. Ze zeggen dat ze voor een “Groene wereld” gaan, echter de wereld is nog nooit zo groen geweest. Uit satellietmetingen blijkt dat wereldwijd het gemiddelde bladerdek toeneemt. De voornaamste oorzaak is dat planten beter groeien door de toename van CO² in de atmosfeer. CO²-neutraal staat voor afsterven van alle levens vormen op aarde, op de lange termijn. Grote steden, all over the world, beplanten grote gebouwen met veel groen, dit koelt, de stadshitte af en het levert zuurstof…dan is het een vreemde contradictie om bladvoedsel te beperken. 

Planten krijgen ook zuurstofstress als de bodem te verzadigd raakt met water. Dan wordt de zuurstof toevoer naar de wortels belemmerd en sterft de plant af. Dus dammen en dijken opblazen is niet zo’n goed plan, want de EU wilt het water teruggeven aan de natuur zodat mens en natuur dichter bij elkaar komt te staan…jip…maar dan wel met zandzakken voor de deur, lieslaarzen aan en een tentje boven op het dak van je woning en aan de schoorsteen een vastgebonden rubberbootje in het geval van “echte nood”. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen (even heel simpel gezegd), door Klimaat- verschuiving ontstaat Weers-verandering en dat de meeste landen langzaam openstaan voor klimaatadaptatie (De omgeving aanpassen en je voorbereiden op de gevolgen van het klimaat, ander weer en temperaturen) zegt dat ze nu ook inzien dat het een verschuiving is en dat je niet aan een thermostaatknop kan draaien naar believe.

Make my day. Geen schadevergoeding voor 6,5 miljoen mensen: massaclaim tegen GGD om corona-lek afgewezen. Begin 2021 kwam naar buiten dat GGD-medewerkers handelden in privégegevens van mensen die zich hadden laten testen op een besmetting met het coronavirus. Die gegevens werden uit de systemen van de GGD gehaald en verkocht op ondergrondse marktplaatsen. De hoofdverdachten zijn hiervoor veroordeeld. Volgens de dagvaarding waren de medewerkers niet goed gescreend, hadden ze toegang tot veel meer gegevens dan nodig en werd niet goed bijgehouden wie welke data bekeek.

Het moederbedrijf van drogisterij Kruidvat heeft een boete van 600.000 euro gekregen. AS Watson verzamelde tegen de regels in gevoelige persoonsgegevens van miljoenen bezoekers van Kruidvat.nl, meldt de Autoriteit Persoonsgegevens.

In 2021-2022 en eind 2023 lagen er duizenden datagegevens/ privégegevens van mensen op straat die via KLM en Air France reisden. Telefoonnummers, e-mailadressen en in sommige gevallen ook paspoortgegevens, waren eenvoudig voor onbevoegden te achterhalen, zo stelt de NOS op basis van eigen onderzoek. Het datalek werd veroorzaakt door de links met vluchtinformatie die de luchtvaartmaatschappijen via sms naar passagiers stuurden.  

Het is triest voor de betrokkenen waarvan de data worden gestolen en verhandelt, voor mij is het weer eens het zoveelste bewijs dat de digitale wereld het grootse gevaar vormd voor onze privacy en daarmee de vrijheid en het recht om anoniem te leven en te bewegen. Triest is dat velen vrijwillig meewerken aan hun privacy schending en dat velen onvrijwillig worden meegezogen.



Rest mij enkel u allen, die niet onder het juk van de EU willen leven, te condoleren met de herbenoeming van Ursula von der Leyen als EU-voorzitster en roep bij deze een vijfjarige periode van rouw uit!


(N.a.v. ‘iedereen heeft zijn eigen waarheid’)

Ik toets elke “waarheid” aan de werkelijke feiten.
  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof.)


Lees ook de vorige Blog: ⇒ 02.De eerste 100 dagen


Alaaf!

Tot later: Lodie… 

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »