01.De eerste 100 dagen


06 juli 2024



Kabinet Schoof…2024


De Raad van 16, plus Koning Schaakmat de eerste.

Daar staan ze dan, na lang gefröbel en gefriemel, het Kabinet  van stuurman Schoof…onder leiding van schaduw Kapitein Wilders. De eerste honderd dagen, mochten ze die halen, zijn altijd cruciaal voor een nieuw Kabinet, want na drie maanden kan men redelijk goed beoordelen welk vlees er in de kuip zit.

Wilders viel, terwijl ze pas enkele dagen als kabinet inwerking zijn, Premier Schoof aan dat hij niet opkwam voor zijn ministers omdat er steeds werd gehamerd op het woord “omvolking” door Timmersmans en Co en dat de PVV racistisch is en Omtzigt ging in de clinch met Wilders omdat de PVV geen ledenpartij is en daardoor ondemocratisch. Deze hanengevechten worden geleverd door complete idioten die samen een regeringspartij vormen. Ze worden door de Slinkse oppositie aangevallen en ze vechten elkaar onderling ook nog eens de tent uit. De VVD zit stil want ze weten dat ze geknipt en geschoren worden en hopen zonder veel blauwe plekken uit de strijd te komen als het kabinet valt. Trouwens omvolking begint steeds meer te lijken op “ontvolking van de eerste ingezetene”. 😉

Rutte vindt Schoof een goede keuze als Premier…sosjeg…dat is hetzelfde als Poetin zou zeggen dat Kim Jong-Un een goede keuze zou zijn om de democratie te bewaken. Schoof is Mister Deep State himself en heeft vele gluiperige en geniepige dingetjes gedaan m.b.t. de Coronaregels, MH17 en illegale troll- accounts inzetten om mensen te volgen en te manipuleren, enz.

Ze zeggen dat hij innemend is…maar net dan moet je op je qui-vive zijn, want je weet immers uit welke bedorven hoek hij komt…een hoek die nodig is voor de veiligheid, maar als je je burgers voorliegt, bedriegt en bedondert dan hebben we een alternatieve veiligheidsdienst nodig die hen begluurt en niet een commissie die hen in de gaten houdt en ziende blind is.  

Een bekende van mij zei laatst over het nieuwe kabinet, “ze heffen het glas, ze doen een plas en alles bleef zoals het was.”…en meestal is dat ook zo want welk kabinet er ook komt ze zijn allemaal niet meer Souverein en autonoom, ze zijn gestigmatiseerd door het globalisme en de EU is de Admiraal. De geopolitiek bepaalt tegenwoordig land’s regels en wetten…zowel voor de politiek als voor de MSM.

De MSM pakt wel interne kwesties aan zoals het Groningse gas debacle en de aardbevingen, of de Toeslagenaffaires, enz..maar de geo-kwesties zoals Oekraïne, klimaat en de wereldvreemde  Co² en Stikstof N manie zijn taboe en zelfs verdacht als je er iets, feitelijks afwijkends, van zegt.

Maar goed, we geven het Kabinet een kans, we doen een dans en we noemen iedereen Kees en Frans.


Marcon en Rutte. 5 dagen geleden.

Macron, koekje van eigen deeg!

Duizenden mensen zijn afgelopen zondagavond in Parijs en andere Franse steden, de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Deze werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement National (RN) van Marine Le Pen.

Grappig…radicaal-Links noemt Le Pen extreemrechts. Lastig hè die democratie…zou niet mogen gelden voor andersdenkenden, ben je nou helemaal gek, die onbeschaafde rechtsen een stem geven! Het zijn overwegend allochtonen en blanken-weg-met-ons-burgers, die staan te roeptoeteren. Zij beseffen niet, maar misschien ook wel, dat links een sloopkogel is binnen de vrijheden en de democratie en dat het nieuwe rechts, veelal, het oude links is.

Probleem voor Le Pen is dat ruim tweehonderd kandidaten hebben afgezien van hun deelname aan de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Op deze manier hopen ze te voorkomen dat een kandidaat van de “radicaal-rechtse partij van Marine Le Pen wint. Dus als Le Pen dan alsnog wint dan is dat een dubbele slag in de gezichten van de foutlinkse rakkers.

Tja..het beleid van de zogenaamde linkse democratie heeft rechts in het zadel geholpen, ze hebben zelf het democratisch huis in brand gestoken en schreeuwen nu dat rechts de brandweer wil spelen. Rechts zou maar eens de Linkse problemen oplossen, dat kan Links niet gebruiken. Politiek is als touwtrekkerij, als je te hard trekt val je op je gat. Als Le Pen de tweede ronde ook wint dan heeft Macron een probleem, that’s different cook, om maar even oud bondcoach Louis van Gaal te citeren.

Trouwens onze Jesse Klaver van PvdA/GL heeft het ook nog niet helemaal door hoe de feiten-hazen lopen want hij twitterde na de overwinning van Wilders het volgende:

 


Hij geeft zelf aan dat Rechts door heel Europa terrein wint maar vraagt zichzelf niet af waardoor dat komt, omdat het antwoord te pijnlijk is….namelijk door het afbraakbeleid en de leugens van hem en de zijnen. Dan durft hij ook nog te zeggen dat het een historische vergissing is, terwijl zijn groen-genoten aan de lopende band faliekante foute historische vergissingen begaan…op zoek naar alternatieve energie is niet verkeerd, maar het paard achter de kar spannen, oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt en de put pas dempen als het kalf verdronken is, getuigt van geen inzicht maar van dommigheid of kwaadaardigheid.


Biden over zijn leeftijd.

De politieke hamster.

Biden liep afgelopen debat met Trump helemaal vast in zijn hoofd…hij liep als een hamster in een tredmolen…want elke bubbel heeft een tredmolen en daar komen velen van dit soort kromdenkers niet meer uit…die zitten dan in een flow waarvan ze tunnelvisie krijgen. Toen de alternatieven of dan wel de Nieuwe Media, vloggers en bloggers berichtte dat Biden ze niet allemaal meer op een rij heeft en beelden en situaties aandroegen, werden ze weer weggezet als complotwappies. Iedereen ziet dat de man niet meer koosjer in zijn hoofd zit…het is alsof ze Biden bij het wassenbeeldenmuseum van madame Tussaud hebben weggehaald. Ze moeten die man tegen zichzelf beschermen.

Rutte is ook zo’n figuur, die zei enkele dagen geleden over vrede dat “de trein vertrokken is maar dat Poetin er niet in zit”…het beroerde ervan is dat Rutte en zijn NATO vrinden ons burgers als reisgezelschap heeft uitgekozen, dus wij zitten onvrijwillig in hun trein….en met een beetje pech is het een enkele reis “to nowhere.”


Sophie Hermans en Remkes (VVD)

De groene Draak!

Minister van Groene Groei, Sophie Hermans, voormalig WEF-tassendraagster van Rutte, is de meest verkeerde vrouw op een plaats die ook nog eens gecreëerd is. Kijk even naar onderstaande video en luister wat voor een onzin deze volkomen uit het lood geslagen onwezen er uitkraamt…de presentator zegt op het einde de juiste woorden over deze schandvlek.

Dit stuk klimaat-ellende zegt dat we weer een warme hete week krijgen en dat de droogte vorig jaar ook een bewijs is van klimaatverandering, terwijl het vorige jaar en ook dit jaar (6 mnd) de regen met bakken uit de lucht is gevallen. Liegen is Hermans niet vreemd en ze had een goede leermeester aan Rutte die aan Alzheimer-light lijdt. Sophie wilt een “schone wereld” doorgeven aan de volgende generatie, zegt ze…ik zeg, Sophie, ‘als jij nou eens stopt met leugens te verspreiden, dan geef je de volgende generatie een schone pure geest mee.’

Weeronline meldt…dat de eerste helft van 2024  het natste eerste halfjaar is, ooit gemeten. Sinds augustus vorig jaar is het al extreem nat. Van juli 2023 tot en met juni 2024 viel er 1270 millimeter regen. Nog nooit viel er in een periode van twaalf maanden zoveel regen. Sophie Hermans verspreidt des-informatie.

Trouwens, er moet ook een wet komen dat geen enkele minister of staatssecretaris het WEF mag bezoeken, maar waarschijnlijk kan Hermans niet slapen totdat het zover is om af te reizen naar Davos.

Video Sophie Hermans. Speelduur: 41 sec.

 


Tussen de Schuifdeuren!

  • Uit representatief onderzoek van EenVandaag, onder ruim 21.000 leden van het Opiniepanel blijkt dat de zorgen over klimaatverandering en de daarmee gepaard gaande maatregelen aanzienlijk zijn afgenomen, dit mede door het rechtse kabinet, immers zij hebben laten blijken dat het klimaat niet prioriteit NO:1 is. (dan kennen ze Hermans nog niet) De klimaatactieve burgers voelen zich in de steek gelaten door de overheid. Nou nou…velen onder ons voelen zich in de steek gelaten door een feitenvrije en onrealistische overheid. Dus live with it, dreamers.

  • Met haar witte knotje en de vele rimpels op haar gezicht ziet ze eruit als een aardige oma. Maar zelfs op 95-jarige leeftijd spuit Ursula Haverbeck nog steeds het gif van nazi-leuzen. Afgelopen woensdag werd de Holocaustontkenner bij de arrondissementsrechtbank in Hamburg veroordeeld tot een jaar en vier maanden gevangenisstraf wegens opruiing van het volk…Belachelijk dat men wettelijk de Holocaust niet mag ontkennen en nog belachelijker is het dat men de Holocaust….ontkent. Ik zie ook de opruiing niet als men dat ontkent. Ik ontken dat er miljoenen Vietnamezen en miljoenen indianen zijn gestorven door toedoen van de Amerikanen…voor deze uitspraak word ik niet vervolgt, ik zal waarschijnlijk wel vervolgd worden als ik zeg dat het wel gebeurd is door de Amerikanen.

  • Bestuurders en ambtenaren van de gemeente Amsterdam pakken massaal het vliegtuig. Ook voor korte vluchten naar Brussel of Londen, blijkt uit onderzoek van Binnenlands Bestuur. Bron: Telegraaf. Zo zie je maar weer, de groene wetten tellen niet voor de linkse stadsmensen die een koe en kip alleen kennen van de Tv, maar willen de burgers wel vliegschaamte aanpraten. Walgelijk laaghartig volk.

  • Rutte sprak het land toe bij zijn afscheid en ik bespaar je de holle frasen want ze klinken als een echoput en ik krijg misofonie van de man…maar deze ene zin zegt alles over de man van het selectieve geheugen,  “Let een beetje op elkaar”….Nou Rutte, hanteert deze zin maar bij de NATO zodat er geen inktvlek-oorlog komt en trouwens wij hoeven niet op elkaar te letten, dat doet de oude sportclub van Dick Schoof wel als oud spion, want tenslotte hadden jullie twee een goede tijd. Had je maar beter op je zaakjes gelet in Brussel, dan zaten we niet zo diep in de anus van de EU. Het is trouwens pervers dat een premier, die veroordeeld is wegens discriminatie en de sterren van de hel heeft gelogen, over alles en nog wat, de hoogste man bij de NATO is geworden…dat zegt meer over de leden van de NATO dan over Rutte, want Rutte is een primitief roofdier met retorische vaardigheden.

  • Assange wordt nu door de MSM verweten dat hij de journalistieke vrijheid een doodsteek heeft gegeven door iets te bekennen waaraan hij niet schuldig is….dit is diezelfde MSM die geen vinger uitstak en die zelfs veelal artikelen publiceerde waarin ze  Assange afschilderde als een hacker en niet als journalist. Het is trouwens sowieso stuitend dat Assange terechtstond en niet Amerika omwille van haar wandaden. De MSM heeft de oorlogsmisdaden van de VS. nagenoeg, totaal niet belicht…als er over Assange geschreven werd dan was het steeds dat hij staatgeheimen had gepubliceerd maar niet wat de inhoud was van deze “geheimen”.

  • Schreef ik enkele blogs geleden nog dat de EU onze mails, sms-en enz. van te voren wilde screenen heeft de Europese Raad besloten dat dit niet doorgaat omdat het in strijdt is met het briefgeheim. Ook zullen ze zich hebben gerealiseerd dat ze dan, eventueel, chantabel zouden kunnen zijn. Vreemd is, dat de EU sowieso de gedachten gevat heeft om ons allen te screenen en vreemd is ook dat de MSM niet schrijft dat deze wet is afgeschoten.

Lees ook de vorige Blog: 26: in de Wachtkamer


(De meeste complottheorieën zijn bewaarheid dus)

Complottheorieën zijn waar, totdat het tegendeel bewezen is. 😉
  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof.)


Alaaf!

Tot later: Lodie… 

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »