26: in de Wachtkamer 2024


29 juni 2024



Het is zover, de club van geestelijk gehandicapten en aangeschoten wild hebben elkaar gevonden. 

Twee Juli staat er een nieuw kabinet op het bordes bij de “King and Queen from down to the drain-land”. Het kabinet zet ook de eerste stap naar een oorlogseconomie, want de eigen industrie moet het leger kunnen bevoorraden, vinden zij. Bij de boeren vinden ze het niet belangrijk dat we de burgers met eigen voedsel kunnen bevoorraden, maar als het om materiaal gaat i.v.m. moord, doodslag en verminkingen, dan trekt men alle registers open.


Voetbal de maatschappelijke spiegel.

Men vraagt mij waarom ik niets schrijf over het EK…. welnu, voetbal gaat mij “so was am arsch vorbei” (vrij vertaalt, het interesseert mij geen enkele bal) Zelf heb ik jarenlang gevoetbald in clubverband, maar gelet op de steeds onveilig verkerende situaties waarin men ons manoeuvreert m.b.t. alle brandhaarden op de wereld, waarbij ze ons ongevraagd betrekken, kan ik die overdreven aandacht die het voetbal van alle media krijgt niet absorberen. Vlak naast de uitbundige en superlatieve kreten en uitspraken, de verafgoding van spelers en zelfs hun vrouwen, staat pal daarnaast oorlog en ellende…nieuws waar je de maag van omdraait, naast de triomfantelijke voetbalplaatjes. Het EK en WK is weer eens het  bewijs hoe dom een groot deel van de bevolking kan zijn door een hype. Jip….stuur de boze mailtjes maar, ik verheug me erop.

Ik gun de burger zijn speeltje echter waren ze maar zo betrokken bij de politiek die hen kneed, stuurt en controleert…die hen de vrijheden langzaam maar gestaag wil afpakken. Waar waren deze “fans” tijdens de corona-scam. Steeds meer regels, steeds minder bewegingsruimte, zowel geestelijk als lichamelijk. Zet de politiek maar buitenspel en vervolgens een rode kaart.

Ja…maar Blogman, voetbal laat de bevolking even de ellende vergeten van alle dag.

Tja…zelfs voetbal is geregisseerd en ondertussen worden er wetten en regels bekokstooft en er doorheen gefietst, terwijl jullie allemaal braaf staan te schreeuwen voor de bliksemafleiders, oftewel de voetballers. Als je de dagelijkse ellende moet vergeten, door toedoen van voetbal, dan heb je het niet begrepen, we moeten nu  juist niet “even” genieten en vergeten, maar de  verantwoordelijken het leven zuur maken door (vreedzame, ja ja, die AIVD toch) demonstraties, bloggen, vloggen en vooral ze weg te stemmen.


Staaltje van hypocrisie.

Ik las in de Duitse Bild Zeitung een Column van de in Duitsland bekende Franz Jozef Wagner…zo nu en dan lees ik een artikel van hem…afgelopen week schreef hij een open brief aan de topvoetballer Kimmich n.a.v. een docu over de voetballer. Kimmich had in deze docu, met tranen in de ogen, vertelt dat hij zich heel erg eenzaam had gevoeld tijdens de Corona-periode omdat hij zich niet liet vaccineren en daarom werd uitgesloten van Bayern München en tevens werd zijn salaris stopgezet.

Dus Wagner schreef hem een briefje met “lieve aardige woorden” …Wagner was even vergeten dat hij tijdens de Corona-periode ook een open brief had gestuurd naar bekende Duitsers en zelfs hun namen noemde, echter deze brief was van een heel lelijk gehalte en noemde daarin ook Kimmich bij naam. Op het einde zegt hij dat hij zijn derde prik heeft gehad want hij wil leven.

tja…Wagner…buiten je mooie naam ben je drie keer niets en minder dan vullis, en om het even in je eigen taal te zeggen,  “Du bist ein verlogenes Miststück”  (vrij vertaalt: je bent een liegende pleurislijder) Met dit soort van hypocrieten hoeft men geen rekening te houden wat betreft hun gevoelens…want blijkens zijn Column, van destijds, heeft hij ook geen enkele empathie voor en met andersdenkenden…en dit soort sujetten vergeven kan enkel als dit soort figuren hun Columns starten met …ik wil bij deze aan iedere ongevaccineerde mijn oprechte excuses aanbieden, want ik heb jullie tijdens de corona-periode, onterecht, weggezet als een bedreiging voor de volksgezondheid en dat ik jullie onterecht heb beschuldigd schuld te zijn aan de blijvende corona pandemie.”

Ik zou zeggen, laat je de volgende keer wederom volledig volspuiten met bagger maar hang het niet aan de grote klok en laat in het vervolg anderen met rust….Had je maar wat weg van je naamgenoot, de componist Richard Wagner, hij was een revolutionair die streed tegen de gevestigde orde. Tijdens de revolutie van 1849 keerde Wagner zich openlijk tegen de regering en werd daardoor verbannen en vluchtte hij naar Zürich….maar jij vlucht in nog meer leugens. Wagner 2021 Vaccin adept.    Wagner 2024.

Bij deze ook de PDF ‘s  van de artikelen want het komt vaker voor dat de schrijvende “pers” achteraf pas bemerkt dat ze tegenstrijdig en leugenachtig zijn met eerdere publicaties en deze dan verwijderen….want ze hebben veelal geen actieve herinneringen en een selectief geheugen.   PDF: Wagner 2021 Vaccin adept en  Wagner 2024.

Buiten het feit dat Kimmich goed zat, m.b.t. het vaccin, houdt hij er toch wel een naïeve gedachte erop na  dat voetbal laat zien dat verschillende kleuren, religies en culturele afkomsten samen kunnen werken aan belangrijke doelen…ik zou zeggen, beste Kimmich, het schot is al tijden geleden gelost, maar je hebt de knal nog niet gehoord.


Faber, of wordt het Fabel.

Minister Faber van Asiel en andere onverkwikkelijke zaken wordt ook nog steeds toegeschreeuwd over haar “omvolkings” uitspraak…want dat is immers voor de opponenten een complot. Laten we het bevolkingsuitwisseling noemen immers de VN  en de UN classificeren het als replacement migration.

Het complot zegt dat de elite de omvolking hebben ingezet om het blanke soort te verdunnen, zodat geen enkele kleur een meerderheid is binnen  Europa…echter men vergeet dat op deze wijze altijd één kleur overheersend zal zijn en dat is zwart/bruin.

Ik geloof  niet in een complot waarin “wereldlijders” aan een tafel hebben afgesproken de blanke homeopathisch te verdunnen…men heeft wel afspraken lopen dat er door de “vergrijzing” in Europa meer mensen van buiten Europa aangetrokken moeten worden….dus zo gedacht is het wel een politieke-agenda, immers het is politiekbeleid en daardoor een bewuste uitwisseling op de lange duur. Ook het asielbeleid en asielquota is afgesproken EU-beleid…maar zij doen het niet om de blanken de decimeren maar omdat ze werkmensen nodig hebben waardoor een geheel andere volkssamenstelling ontstaat, zeggen ze…zoek de verschillen?…die zijn er namelijk niet…mocht je ze niet vinden.

We zien het al jaren gebeuren, en al jaren praat de politiek erover dat de toestroom moet minderen echter er gebeurt niets, dus..then again… is omvolking, ongeacht bewust of onbewust in gang gezet, de juiste term. De dames en heren van de elite-club hebben moeite met de connotatie wat het woord met zich meebrengt, echter replacement migration vind ik een lelijke term, want de blanke wordt uit-of-ingewisseld. Er moet sowieso een stop komen op de toestroom vanuit islamitische landen….en mensen die over omvolking praten hebben overwegend geen racistische motieven. Meent de club van list en bedrog, de woordenschakers, dat als men een ander woord verzint voor omvolking dat dan het probleem bespreekbaar is, of opgelost is? What’s in a name?

Ironisch dat de Duitsers destijds voor omvolking waren en wij er tegen zijn.

Blanken, die nog maar uit 9 procent bestaan van de wereldbevolking (alweer zo’n 15 jaar geleden) hebben recht van spreken als ze het niet eens zijn met die uitwisseling, dat heeft niets van doen met racisme of xenofobie…blanken die voor uitwisseling zijn lijden aan blankefobie en oikofobie. Overwegend de meeste soorten en kleuren, die in de EU vertoeven houden het bij hun eigen kleur, op deze manier worden de blanken, de etnische minderheid dus, ausradiert. De bevolkingsgroei is niet organisch, maar komt voort uit diverse culturele oneigelijke stromingen…zoals een kunstnier ook lijf-oneigen is.

In het algemeen moet men banger zijn voor de leiders van het westen dan voor Poetin of Xi Jinping.


De nieuwe waarheid binnen een schijn-democratie. 

Julian Assange is vrij en de VN en Amnesty International kloppen zich op de borst dat zij jaren lang geknokt hebben voor zijn vrijlating. Waarom weten wij daar niets van?…juist het stond op een laag pitje.

De MSM hebben zich in het geheel niet sterk gemaakt voor hun collega, want dat staat hun broodheren niet toe. Assange bekend schuld van het publiceren van VS Staatsgeheimen. Juridisch is het correct immers hij heeft Staatsgeheimen gepubliceerd die hem toe zijn gespeeld door inlichtingenanalist  Chelsea Mannings, voorheen bekend als Bradley Mannings. In 2013 kreeg ze 35 jaar maar  in 2017, verleende Obama haar gratie.

In maart 2019 tot maart 2020 heeft ze opnieuw vastgezeten omdat ze weigerde tegen Assange te getuigen. Het is stuitend om te moeten ervaren dat de Amerikaanse oorlogsmisdaden, die beiden aan het licht hebben gebracht, gewoon ondergesneeuwd zijn…het is beangstigend om te weten dat regeringen met alles wegkomen en de gewone vloggers/bloggers worden opgepakt wegens opruiing als deze de feiten publiceren.  Assange heeft voor zijn vrijheid gekozen en dat is goed, waarom zou hij zijn hele leven moeten vastzitten (13 jaar in bepering geleefd) voor een wereld die overwegend naar voetbal kijkt en het totaal niet interesseert dat je zaken bloot legt die ons ook kunnen overkomen en al overkomen zijn.


Tussen de Schuifdeuren!

  • Rutte hield van de week zijn laatste speech in de Tweede Kamer…er zaten maar een handje vol leden. Rutte is afgezwaaid met een leugen, want zo kennen we hem. Hij heeft steeds geopperd geen baan bij de EU of de NATO te ambiëren.
  • Rutte het ga je goed, maar niet heus.

  • De Oostenrijkse minister van groene zaken heeft in haar eentje de natuurherstelwet (Green Deal) ondertekent…haar onderschrift maakt deze wet nu mogelijk. Het parlement in Oostenrijk wil dat ze opstapt, want zij heeft op persoonlijke titel ondertekend, terwijl de Kamer de wet niet zag zitten. Zo zie je maar weer dat modern-links niets op heeft met de democratie, it’s our way or the highway. Von der Leyen parkeerde eerder de Green Deal en meteen na de EU-verkiezingen is deze aangenomen.

  • Macron blijft na de verkiezingen zitten als president  ook al verliest zijn partij…dat heeft hij laten weten. Dus hij trekt wel een “lering” uit de afstraffing die hij kreeg tijdens de EU-verkiezingen maar niet als hij nationaal verliest. Rare Chinezen die Fransen.

  • Het bedrijfsleven komt in de knel door tekorten op het energienetwerk. Op veel bedrijventerreinen moet de stekker eruit, nieuwe aanvragen worden ingetrokken. Dat blijkt uit onderzoek van NVM Business en databedrijf Brainbay.In februari stonden er 9400 aanvragen in de wacht. In juli vorig jaar waren dat er nog 6000. Bedrijven moeten in sommige regio’s zes tot zeven jaar wachten op een aansluiting. Netconges­tie (file op het elektriciteitsnet) beperkt duizenden bedrijven door het hele land door hun energie­tran­si­tie en hun duurzame groei. Halleluja en Amen…het begin van het einde is ingezet…dit is een onhoudbare situatie en goed nieuws.

  • Deense boeren betalen vanaf 2030, 120 Deense kronen (ongeveer 16 euro) per ton koolstofdioxide-equivalent die ze uitstoten via hun vee en kunstmest. Dat bedrag stijgt in 2035 naar 300 kronen (ongeveer 40 euro). Een koe produceert gemiddeld 6,6 ton CO² per jaar. Daar betaalt een boer in 2035 dus ongeveer 264 euro belasting over. Uitgebeend geeft een koe 280 kilo vlees…dus per kilo wordt het dan ‘n eurootje duurder. Schetenbelasting voor mensen is ook een optie, want door veel groenten te eten laat je veel scheten….dus veganisten- belasting.

  • Meloni is boos omdat de ouderwetse baantjescarrousel weer zijn intreden heeft gedaan na de EU- verkiezingen en zij en de rest van de Rechtse kantenkel  mochten toekijken.
    Tijdens de ‘informele top’ van 17 juni in Brussel besloten zes regeringsleiders, in een gesloten ruimte wie de beste en de belangrijkste baantjes krijgen, dus hun vazallen werden beloont. Rutte, de marktkoopman, hoorde bij die zes democratische misslagen. De rechtse beweging krijgen geen functies van belang. Von der Leyen wordt weer Voorzitter, mits het parlement dit goedkeurt. Er komt een dag dat het EU kaartenhuis in elkaar valt, maar dan zullen we eerst voetbal moeten verbieden. 😉

Lees ook de vorige Blog: 25: in de Wachtkamer


(M.b.t. het niet toestaan van een bindend Referenda)

Referenda ontregeld de heersende Macht.
  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof.)


Alaaf!

Tot later: Lodie… 

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »