25: in de Wachtkamer 2024


22 juni 2024



Wie het weet mag het zeggen!

Heb enkele dagen, letterlijk, op een eiland gezeten om even uit te waaien, vandaar een korte Blog.

In mijn vorige Blog schreef ik de toekomstige ministers te  checken. Ik heb negen ministers uitgekozen omdat zij de belangrijkste posten invullen Trouwens, KGB-premier Schoof is  eigenlijk tiende keus …andere bekende gezichten wilde namelijk niet …waarom zij niet wilde aantreden als premier is niet bekend …waarschijnlijk wilde ze geen vuist van de EU-NATO-WEF in hun po…of de PVV is een te groot struikelblok.

01. Eppo Bruins (CU) wordt minister van Onderwijs. Hij was voorheen lid van het CDA en stapte vervolgens over naar de ChristenUnie …waarschijnlijk was het CDA niet vroom genoeg…want het CDA ging in 2010 akkoord dat de PVV een gedoogpartij werd van het kabinet. Dus Eppo had, destijds moeite met een PVV gedoogconstructie, maar vandaag de dag heeft hij er geen moeite mee om Minister te worden binnen een kabinet waarin de PVV de grootste is, samen met een Premier die zowat alle vuile was van de elite in zijn wasmand heeft liggen.

Eppo was tijdens corona heel erg sterk in het overnemen van het Overheidsnarratief m.b.t. vaccinatie, hij twitterde namelijk dat er naast ongevaccineerde ook gevaccineerde mensen op de IC kwamen te liggen en dat dit niet kwam omdat de vaccins niet werkte, maar omdat er veel meer gevaccineerde mensen waren. Dat weten we al sinds de 18e eeuw dankzij de wiskundige en predikant Thomas Bayes (1702-1761)…zei Eppo heel “slim”.

Nu moet men weten dat Bayes zijn berekening omstreden is, omdat de voorgaande kennis vaak niet helemaal helder gedefinieerd is….zoals, wat mag je wel meenemen in je berekening, en wat niet. Kijk, en daar zit de crux…hoe relevant vindt je hetgeen je in de berekening wilt meenemen en hoe zuiver is de evenredigheid binnen ongelijke getallen…en hoeveel gevaccineerden zijn er overleden aan of met corona, want we weten, uit WOB-stukken, dat als iemand gevaccineerd was en hij stierf binnen twee weken dan was hij geen vaccinatie-dode, echter als iemand overleed door een auto-ongeluk en hij was corona-positief dan werd hij meegeteld als corona-dode.

Eppo negeerde ook even, voor het leugen-gemak, de cijfers uit oktober 2021. Daaruit bleek dat in het ziekenhuis in Maastricht 99 procent gevaccineerden  lagen en in Nijmegen 70 procent. Zorgminister Hugo de Jonge beweerde destijds dat ‘het overgrote deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd waren. 99 procent geprikten tegenover 1 procent geprikt kan ik niet echt  de” Thomas Bayes tabel” noemen om de miskleun van het vaccin te verklaren.

Verkeerde aannames of te veel informatie in je statistiek gebruiken kan voor vertekende en oneerlijke resultaten leiden. Het is een dunne grens en voordat je het weet sta je aan de verkeerde kant van de lijn te schrijven. Als een denkbeeldige streep, aan het begin, één centimeter uit het lood staat dan ontstaat er een kilometer verderop, op het einde, een groot gapend gat…even simpel uitgelegd.

Eppo is natuurkundige van huis uit. Heb altijd wat moeite met natuurkundigen die tevens geloven in een fictieve god….dat is naar mijn mening religieuze schizofrenie …want zij zijn van mening dat de Big Bang heeft plaatsgevonden, maar met God aan de knoppen …een soort van Captain Kirk. We geven Eppo een kans, want hij heeft bewezen te kunnen draaien als een blad aan een boom tijdens windstilte.

02. Femke Wiersma, (BBB) een Friese vrouw  wordt minister van Landbouw en krijgt de volledige zeggenschap over het ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur (LVVN)…zij is van dag één betrokken bij de BBB en is behoorlijk gebekt …daar loopt de EU niet zomaar overheen.

03. Jean Rummenie (BBB) wordt staatssecretaris van Visserij, Natuur en Voedselzekerheid (tevens Glastuinbouw en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, de NVWA). Deze oude knar, met alle respect, kent de klappen van de zweep en zit al zijn hele leven in de landbouw en veeteelt…dus twee mensen  uit het boerenwezen zitten nu op de juiste post …als zij nu de boel ook vernachelen en zich laten piepelen door onlogische wet en regelgeving, die niet gebaseerd is op feiten maar op fabels, dan is het geloof voorgoed naar de klo…

04. VVD-er Sophie Hermans wordt minister voor Klimaat en Groene Groei…Hermans was de slippen, water en tassendrager van Rutte …een minkukel van het eerste uur met een logica van niets. Volg diverse debatten op YouTube van haar en je begrijpt wat ik bedoel.

05. Brekelmans (VVD)  is de Nieuwe defensieminister, hij zegt, ‘ Oekraïne op dezelfde wijze te steunen.  Onze veiligheid staat echt op het spel”. Dit zegt een oorlogshitser die steeds zijn vingers wond Twittert om maar te laten blijken dat het westen veel verder moet gaan met steun dan alleen maar wapens leveren.

Alhoewel…hij heeft wel gelijk als hij zegt dat onze veiligheid op het spel staat, maar dat komt natuurlijk door mensen zoals hij, die steeds op de oorlogstrom slaan en op het paniekorgel de oorlogsmars spelen.

06. VVD’er Eelco Heinen wordt de nieuwe minister van Financiën. Hij is econoom dus je verwacht dat hij de boel kan runnen maar het zijn wel dit soort mannetjes die altijd via wens-modelletjes werken …hopelijk vergis ik mij…maar hij zei dat hij stevig de knip op de beurs houdt …hij is nog een onbeschreven blad binnen de politiek. We zien wel.

07. Mona Keizer (BBB) wordt minister van Wonen. Keizer is een vrouw zonder fratsen. Keizer werd destijds door Rutte ontslagen omdat ze de QR-code m.b.t. corona publiekelijk had afgeschoten. Een vrouw met een rechte rug en hopelijk blijft dat ook zo.

08. Fleur Agema (PVV ) moet naast minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ook vicepremier (plaatsvervangend premier) worden.  Agema is net zoals de vorige dames …recht van rug en no-nonsense.

09. PVV-er Marjolein Faber, Minister van Asiel en Migratie neemt geen afstand van haar uitspraken over de ‘omvolking’ van Nederland. Maar ze belooft als minister een andere toon aan te slaan.

,,Ik ben minister voor iedereen die zich in Nederland bevindt.” Ze vindt dat ze nu als minister voor een nieuwe werkelijkheid staat en daarom geen heftige uitspraken zal doen. Zie hoe zij van de feitelijke realiteit in een “nieuwe wens werkelijkheid’ stapt (trapt)…ze stapt de politieke werkelijkheid binnen waar de dagelijkse realiteit, nagenoeg, geen plaats heeft en hopelijk blijft zij zich dat haar hele periode als minister realiseren.

Vijf ministers, op belangrijke plaatsen, die hoopvol zijn, mits zij niet de alom bekende nooduitgang-spreuk hanteren, “We moeten het van Brussel”. Ben benieuwd wie als eerste deze drogreden gebruikt.


Generaal Rutte.

Dan hebben we het nog even over Rutte en de goulash Hongaren dans. Orban de verschrikkelijke is eigenlijk een weekdier, altijd dwars liggen, totdat hij weer een zak met geld krijgt en knakt vervolgens als een slap rietje in de wind.

Roemenië hebben ze ook gunstig weten te stemmen met een zak geld. Ze zeggen dat het niets met geld te maken heeft…maak dat de kat maar wijs…Het draait altijd om Geld en Macht en niet per se in die volgorde.

Geschiedenis leraar Rutte kan nu in het groot beginnen met zijn afbraak proces, want hij heeft bewezen, in Nederland, dat hij capabel is iedereen om de tuin te leiden door leugens en bedrog terwijl ze weten dat ze misleid worden. Zelensky zal het wel uitgeschreeuwd en gegild hebben van plezier toen hij van Mark een persoonlijk telefoontje kreeg dat zijn geldstroom gegarandeerd is.

Dus Rutte is de juiste man, op de juiste plaats, voor de juiste mensen, met verkeerde bedoelingen.


Lees ook de vorige Blog: 24: in de Wachtkamer


(AI en zoekmachines toetsen het gewenste moraalkompas)

Sta je aan de goede kant van het algoritme, dan sta je aan de “goede kant van de geschiedenis”.
  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof.)


Alaaf!

Tot later: Lodie… 

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »