24: in de Wachtkamer 2024


15 juni 2024



De on-definitieve uitslag van de  EU parade.

De EU is vanaf afgelopen zondag een ruk naar rechts opgeschoven. De fractie waarin ook de club van von der Leyen zit is nog steeds de grootste maar dat betekent niet dat zij nu alle macht heeft…dat ze weer voorzitter kan worden zit er, waarschijnlijk, dik in. De beren op de weg zijn die Lidstaten waar een individuele rechtse invasie heeft plaatsgevonden….zodoende kan von der Leyen en haar groene vingerclub niet zomaar alle gifgroene en galzwarten agenda’s er doorheen persen. Ze zal rekening moeten houden met de rechtse sentimenten vanuit die landen, immers zij zijn er aan de macht, of  komen bij de volgende Nationale verkiezingen aan de macht en dat verzwakt de EU aanzienlijk.

Voorheen hoefde zij geen rekening te houden met de tegenstanders nu zijn de tegenstanders de “ indirecte medeheersers”. De Rechtse Christen clubs bezitten 190 zetels en de Rechtse seculiere bezitten ook 190 zetels, volgens de laatste cijfers…m.a.w. ze bezitten 380 zetels van de 751 en zijn dus in de meerderheid. De MSM schrijven dan wel dat de club van von der Leyen de grootste is gebleven maar vertellen er niet bij dat ze eigenlijk  een minderheid is en afhaneklijk is van losse linkse fracties, er omheen. Het schort de MSM nog al eens aan de logica der getallen, m.a.w. creatief boekhouden om de zakkende linkse moed erin te houden.

De democratie heeft sowieso verloren ook al kwam rechts volledige aan de macht, immers  leden van het Europarlement mogen geen wetsinitiatieven indienen, zoals dat wel kan, mag en moet, in de Nationale parlementen van de Lidstaten…dus wat is democratie als je niet eens wetsvoorstellen mag indienen…dan zit je er, goed betaald, voor spek en bonen bij, want ook daar heerst er kadaverdiscipline (je hebt mee in te stemmen wat de partijfractie wilt) …dus een tandloze tijger.

Trouwens ik ben van mening dat het geen ruk naar rechts is, maar een ruk terug naar de feitelijke werkelijkheid…dus een ruk terug naar het oude links van de jaren 70-tig…het vintage-links, want het huidige links is Mao links, foutlinks / verderfelijk links…het zijn enge mensen, die huidige linkse gabbers.

Je krijgt het links van tegenwoordig maar in één smaak en dat is extreem radicaal blind-links, enfin, de volgende week weten we misschien meer m.b.t. de EU-soap.

Men dient ook na te denken over een Noodremwet…dat  houdt in dat, zowel de EU, als het nationale kabinet na twee jaar wordt geëvalueerd door een onafhankelijke commissie, bestaande uit personen die geen lid zijn van een politieke partij en nooit in de politiek of als ambtenaar werkzaam zijn geweest. Deze personen dienen te bestaan uit alle lagen van de bevolking…de beste oplossing is een raadgevend referendum.


Bescheiden Held.

Ik wil even de schijnwerpers richten op Gideon van Meijeren, hij is politicus voor het FvD in de Tweede Kamer. Hij is een man naar mijn hart en ik volg hem al jaren. Hij vertelt mijn verhaal en dat van velen onder jullie. Deze man ontmaskerde Rutte enkele jaren geleden toen hij zijn maidenspeech gaf. Hij confronteerde Rutte met het WEF en Schwab. Rutte deed alsof het WEF iets was waar hij niet zo mee bezig is…we weten nu wel beter, hij is een opperpriester binnen die sekte.

Als je Anti-institutioneel beleid verkondigd, dus gewoon kritiek hebt op het beleid van de Overheid dan kan dat onder opruiing geclassificeerd worden, volgens de Officier van Justitie (OvJ) in het proces tegen van Meijeren, afgelopen week.
De OvJ  gaf via een voorbeeld aan dat van Meijeren kritiek heeft op het WEF en de Overheid, omdat beide zaken met elkaar doen en dat zou mensen nog weleens kunnen aanstichten om geweld te gebruiken en dat geweld eventueel geoorloofd is als de overheid dictatoriale trekjes vertoond. De rechter heeft hem afgelopen dinsdag 200 uur straftaak opgelegd… op deze manier is er voldoende jurisprudentie en dictie om alle kritiek tegen de overheid of aanverwanten semi-instellingen strafbaar te stellen. Dan rijst er bij mij de vraag…kan je dan nog wel, als politicus, een motie van wantrouwen indienen in de Tweede Kamer? 😉 van Meijeren haalde tijdens het proces Artikel 41 van het strafrecht aan m.b.t. zelfverdediging, hij gaat in hogerberoep.

Artikel 41 Strafrecht:

1 Niet strafbaar is hij die een feit begaat, geboden door de noodzakelijke verdediging van eigen of eens anders lijf, eerbaarheid of goed tegen ogenblikkelijke, wederrechtelijke aanranding.
2 Niet strafbaar is de overschrijding van de grenzen van noodzakelijke verdediging, indien zij het onmiddellijk gevolg is geweest van een hevige gemoedsbeweging, door de aanranding veroorzaakt.

Men kan deze wet ruim interpreteren, immers welke definitie en interpretatie hanteert men bij wederrechtelijke aanranding?…is het schenden van de grondrechten van de burgers een wederrechtelijke aanranding?…en is een noodwet gerechtvaardigd om grondrechten te parkeren, conform dictatoriale regiems doen? Is er sprake van een gemoedstoestand als een persoon door het lint is gegaan toen hem de toegang werd geweigerd bij een bioscoop of ziekenhuis, omdat hij niet in het bezit was van een QR-code?..want dat is gebeurd tijdens “Wir haben es nicht gewußt” NSB-periode.

van Meijeren stoelt op het feit dat als het duidelijk is voor een grote groep van de bevolking dat zij worden onderdrukt door, hetzij niet gevaccineerd, niet getest en geen QR-code, of dat boeren op niet feitelijk onderbouwde stikstof rapporten worden onteigend of beperkt, zij dan het recht hebben zich te verdedigen als men hen, met Overheidsgeweld, hun middelen van bestaan wil afnemen.

De OvJ gaat er dus van uit dat als men ergens op tegen is en dit in vredelievende woorden omschrijft, iemand daar toch aanstoot aan zou kunnen nemen en een misdaad zou kunnen plegen. In de woorden “toch en zou” zit het venijn…het relatieve. Is maar goed dat Gandhi en Mandela niet meer leven, want volgens onze rechtspraak werden ze veroordeeld. 😉  Ik zou kunnen stellen dat de eis van de OVJ en de uitspraak van de rechtbank opruiend zijn en dat het mensen zou kunnen bewegen om aanslagen te plegen.

Er wordt geen verschil meer gemaakt tussen daad en misdaad. Een daad is bijvoorbeeld demonstreren of een petitie aanbieden aan de Tweede Kamer en een misdaad is geweld plegen, enz…en voor dat er lezers zijn die meteen roepen, dat ik overdrijf… dan mag ik het op zijn minst vreemd vinden dat zij de uitspraken van de OvJ niet overdreven en gevaarlijk vinden, want het dictatoriale druipt ervan af…alles zodanig dichtspijkeren dat zelfs adem halen nog strafbaar zou kunnen zijn.

De  Tv-haantjes neuzelen dat van Meijeren het over zichzelf afgeroepen heeft,  zoals dat de laatste tijd veel gebeurd…want men zegt ook dat Israël het over zichzelf heeft afgeroepen dat Hamas beestachtig tekeer is gegaan…en dat de aanslagen op rechtse politici ook een eigen schuld, dikke bult is. Oké zo geredeneerd kan men stellen dat Oekraïne en het westen het zelf schuld zijn dat Poetin de grens is overgestoken. Trouwens de oorlogsstokers zijn nu van mening dat Oekraïne de gekregen wapens mag in zetten op Russisch grondgebied en NL-minister Ollongren van Defensie keurde het goed dat de F16´s ook mogen worden ingezet in Rusland,  meteen schreeuwde ze moord en brand toen Rusland zei, Nederland van de kaart te vegen.

Is Juf Ollongren ook sneuvelbereid, of blijft ze met haar gelakte nageltjes en hoge hakken allerlei NATO-dwangbevelen ondertekenen?  Met hun oorlogsretoriek prikkelen en jennen ze Poetin, dat wat ze al jaren doen …en voor de nieuwkomers op deze blog…nee, ik ben geen Poetinfluisteraar, ze mogen van mij Poetin, Zelensky, Biden en consorten opsluiten en vervolgens de sleutel weggooien.

Als ik mensen hoor zeggen dat je in ons land tenminste nog alles mag zeggen dan grijp ik meteen naar de allergie pillen want van dit soort uitspraken krijg ik jeuk en braakneigingen. Je mag in NL-EU alles zeggen maar het mag niet gelezen of gehoord worden, m.a.w. je wordt geshadowbannend, of je tekst wordt niet verwijderd, maar je ziet wel dat er geen volgers zijn of commentaren op je socialmedia shitchat.

Overwegend de meeste politici zijn conform een pyromaan die enkel en alleen voor de brandweer werkt om vuur te stichten … vele politici werken binnen de democratie om deze af te branden tot aan de wortel om een aai over hun bol te krijgen van hun puppetmasters.

Ook dat men steeds de acceptatie-grens van de burgers opzoekt en oprekt met uitdrukkingen zoals “sneuvelbereidheid” is stuitend. Uit een onderzoek blijkt dat 20 procent van de jongeren bereid zijn om voor de democratie te vechten. Vechten voor de democratie in Oekraïne terwijl de democratie in eigen land sneuvelt, getuigt niet echt van een gezonde uitgerijpte geest. Daarbij, vorige jaar was die “sneuvelbereidheid” extreem laag…wat zou er gebeurd zijn in die tussenliggende tijd?…ó ja, nieuws en-woorden manipulatie! Hoe hoog zou de sneuvelbereid zijn van hen die aan de touwtje trekken?..nihil!

Tijdens de EU- verkiezingen zag men slogans als “Voor één sterk Europa” of “Samen zijn wij Europa.” Welnu, zelfs binnen hun slogans staan de leugens geprint en geplakt op de billboards.  Europa bestaat geografisch en cultuurhistorisch uit 51 landen, waarvan er 27 lid  zijn van de Europese Unie. Dus 24 behoren niet tot de EU. Als men liegt in kleine dingen dan zeer zeker in de grote.

Macron wil nieuwe verkiezingen n.a.v. de uitslag van de EU-verkiezingen…de premier van Engeland schrijft ook nieuwe verkiezingen uit…zien ze de bui al langs komen en zorgen ze voor een veilige paraplu? De premier van Engeland had gezegd geen premier te willen zijn van een eventueel oorlogskabinet en Macron lijdt waarschijnlijk aan het Napoleon Bonaparte syndroom en denkt dat hij de verkiezingen weer zal winnen, wat zijn positie zal versterken.

O, ja…volgende week weten we exact wie minister wordt en wie staatssecretaris…maar één zaak weten we al, er komt een minister van Klimaat en Groene Groei…dus wie gedacht had dat we van die idiote ministerposten afwaren heeft het mis. Groene Groei, wat is dat?… milieu vervuilende, vogel-killende windmolens en chemische zonnepanelen?…en bomenkap voor biostroom?..economische  aderlating van de industrie? Dijken en dammen doorprikken waardoor boeren nog meer drassig land krijgen? Groene Groei staat voor Groene diefstal van levensgenot, vrijheden en realisme. Of betekent bij hen Groene Groei zodat stikstof en Co² vrij spel hebben, immers dat is pure voeding.


Welkom thuis zoon/dochter….je bent pas een held als je dood bent.


Rutte zegt ook nog dat Schwab, op de voet, alle debatten volgt…dus buk je maar, want God kijkt mee.


Lees ook de vorige Blog: 23: in de Wachtkamer


(N.a.v. de lage opkomst EU-Verkiezingen in NL)

Besef, zij die zwijgen, hebben stemrecht. 
  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof.)


Alaaf!

Tot later: Lodie… 

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »