23: in de Wachtkamer 2024


08 juni 2024



EU-2024

De Europese clownsshow is voor Nederland voorbij, de stemmen zijn geteld.
Wilders heeft desondanks zijn meekruipen, binnen de formatie en zijn bizarre keuze voor Dick Schoof het goed gedaan tijdens de EU-verkiezingen… van 1 naar 7 zetels. Dit zegt dus dat hij volgzame discipelen heeft of kiezers die het beste van het slechtste hebben gekozen.

PvdA/GL stonden te juichen en te gillen alsof ze de winnaars waren vanhet WK en zo wordt het ook gebracht door de MSM, maar wat zijn de feiten?…GL en PvdA zijn gefuseert…dus  je hebt twee partijen nodig om 8 zetels te behalen terwijl de PVV in haar eentje 7 zetels heeft behaalt.
Tijdens de verkiezingen 2019 kregen PvdA/GL samen nog 9 zetels …dit betekent dat ze nu één zetel hebben verloren… van winnaars kan je dan niet echt spreken … ze zijn de grootste gebleven, da’s alles, maar zondag hebben we de juiste uitslag.

Als morgen (zondag), de rest van Europa naar de stembus is geweest weten we meer, maar gelet op de cijfertjes van NL heeft, rechts en midden-rechts de overhand…dit gegeven losgelaten op de overige lidstaten kan het zomaar zijn dat er een rechtse ruk plaats gaat vinden.

We wachten af…maar luister ondertussen even wat Dictator von der Leyen heeft bedacht. Deze Tante spreek over pre-bunking, m.a.w. censuur van tevoren plegen door controle. Zij vergelijkt onwelgevallige meningen met een virus en pre-bunking is het vaccin. Ze zou door een Commissie, nog voor de verkiezingen worden gehoord, i.v.m. haar een-tweetje met de directeur van Pfizer echter dit hebben ze over de verkiezingen heengetrokken.  

Geluidsfragment speelduur 00.56


Valt ook op dat we sinds de introductie van “Premier Schoof” niets meer van hem  hebben vernomen. Het is ook muisstil m.b.t. de zoektocht naar Ministers en Staatssecretarissen.

Ook heeft de MSM niet vermeldt dat het  “praatclubje, de Bilderbergbende, afgelopen week in Madrid zijn samengekomen. De Nederlandse delegatie bestaat uit Willem, Koning van het verzonken land,  PvdA’er Victor Halberstadt, Mark Rutte, Charlene de Carvalho geboren Heineken, Sigrid Kaag, die naar Gaza was afgereist om daar als regelnicht te opererenen, waar we niets meer van vernemen  en Wopke Hoekstra de nieuwe  EU-Paus.


WHO staat voor “World Hell Organisation”

De WHO Pandemie-wet heeft zichzelf vastgereden in de modder. Door het verzet, all over de world, zijn hun plannen afgeschoten en schuiven zij deze nu vooruit, omdat ze, voorlopig geen consensus verwachten. WHO baas, Tedros, zei dat het geen verlies was. Nee beste kerel, het is een overwinning voor hen  allemaal die zich er tegen verzet hebben.

De WHO zal er echt niet mee stoppen, ze wachten een goed moment af, die ze waarschijnlijk zelf gaan creëren door nog meer angst te zaaien en wie weet…misschien slingert het een of ander dubieus laboratorium, vanuit een dubieus land, een virus de wereld in, dat weer verdacht veel lijkt op de griep. Misschien komt het virus dan wel vanuit Oekraïne doordat Poetin, de boze Rus, een bom heeft gegooid op een lab…zei de complot-wappie….Heb net even een nieuwe naam bedacht voor “figuren”  zoals ik,  de scenario-ist …want het is een denkbaar scenario.


Tunnelvisie door blind Mollen gedrag.

Ontploffingen, hacks of brandstichting: NCTV neemt dreiging Russische sabotage in Nederland ’heel serieus’. Bron: Telegraaf.

Dit zegt de oude club van de toekomstige Premier James Bond Schoof. Ze kunnen het niet laten om de Russen te bashen en te framen. We weten dat landen elkaar afluisteren en hacken en zelfs zaken opblazen. Want het moge nu wel duidelijk zijn dat Nordstream 2 door de VS is opgeblazen, dus de terroristische aanslagen komen ook van “bondgenoten”.

Het echte gevaar dat vanuit de overheid komt, m.b.t. afluisteren, track and trace enz. van eigen burgers  is ingrijpender dan het macho-spel van nationale en internationale cowboys onderling.

Volgens de Duitse Bild Zeitung wilt Poetin een wapenstilstand omwille van vredesbesprekingen. Meteen vermelden de nieuws-lakeien erbij dat niemand gelooft in het voorstel en dat Poetin iets anders van plan zou zijn.

“Hallo mensen in het Westen, ik wil de oorlog even stil leggen om te spreken over vrede kan dat?… nee, nee, beste man, dat gaan we niet doen, want je meent dat toch niet en wat denk je wel niet wat dat kost om de oorlog stop te leggen, dan verkopen we geen oorlogstuig meer”, ben je nu helemaal van de Russische-pot gerukt?

De gedachte dat Rusland op uitbreiding is gezind en ook een NAVO-land zou willen aanvallen is “onzin”. Dat zei president Poetin tijdens een interview met internationale media woensdag. “Er is geen reden om te zoeken naar enige imperialistische ambities van ons. Die zijn er niet. Er is geen reden om te zoeken naar iets wat er niet is, maak geen beeld van Rusland als vijand. Daarmee benadeelt u alleen uzelf. Ze hebben het idee bedacht dat Rusland de NAVO wil aanvallen. Zijn jullie gek geworden? Zijn jullie zo dom? Wie heeft dit verzonnen? Het is onzin, het is flauwekul,” zei Poetin tegen verslaggevers.

Maar de MSM dachten bovenstaande uitspraken van Poetin te kunnen ontkrachten door te stellen dat hij  maandenlang ontkende dat hij een militaire aanval op Oekraïne voorbereidde, terwijl hij op 24 februari 2022 zijn buurland binnenviel. Ze hebben hem geprovoceerd en getergd, daarbij het etterde allang tussen Rusland en Oekraïne,  m.b.t. de Krim en de Oekraïense regio’s, zoals de Donbas, etc.  die door Oekraïne werd gebombardeerd omdat daar overwegend Russisch sprekende mensen wonen die niets op hebben met Kiev.

Omwille van de AIVD en NCTV dien ik te zeggen dat Poetin ook niet deugt, maar ja …dat vind ik ook van de AIVD en NCTV, Zelensky, Rutte, Biden en alle bekende uitvreters op het wereldtoneel. Kan het mij dan echt niemand naar de zin maken?…nee! want realisme gebiedt me te zeggen dat politiek, macht en geld, op de langde duur, corrumpeert. M.a.w. er zal eeuwig verzet nodig zijn om de boel in balance te houden, maar die balance is de afgelopen decennium ver zoek. Wij burgers zitten op een wip, maar dan wel aan de laagste kant ervan.

Het is ook niet te rijmen dat Russische burgers nergens welkom zijn…dat is nog nooit eerder vertoond. Zelfs burgers die voor het Iraanse regiem zijn, of voor de Taliban enz. mogen het westen binnen…ze mogen zelfs schreeuwen Hamas, Hamas, joden aan het gas en “from the river to the sea” en de politie kijkt ernaar en noemt het “vredig verlopen demonstraties”.
We zitten met zijn allen in een slechte B-film, geschreven, geregisseerd en geacteerd door non-talenten met lange vingers en veel geld.


Draagvlak?

Een meerderheid van de Nederlanders (53%) vindt dat rokers meer moeten betalen voor hun verplichte zorgverzekering dan niet-rokers.  Als het gaat om mensen die alcohol drinken, zijn Nederlanders milder. In 2023 vond 44% dat mensen die alcohol nuttigen meer moeten betalen voor hun zorgpolis. Ruim een derde (39%) van de bevolking is ook streng voor mensen die zich niet aan de voorschriften van hun behandelend arts houden: zij zouden een hogere zorgpremie moeten betalen.

Dan weet ik ook nog wel wat gewoontes die meer premie mogen betalen…als we toch gaan muggenziften. Voetballen, veel te veel zware blessures, paardrijden… zware blessures, skiën en dure gipsvlucht., surfen, enz.

Het Nederlandse zorgstelsel is gebaseerd op solidariteit maar dat betekent niet dat je dan zeggenschap hebt over andermans levensstijl…verzin dan maar een ander ziekenpremie- stelsel. Dat mensen, die zich niet houden aan de voorschriften van hun arts, ook meer zouden moeten betalen is de meest gevaarlijke van de drie voorstellen.

Als je het dus niet eens bent met je arts, wat betreft medicatie of therapie, in welke vorm dan ook en je haakt af, dan moet je meer betalen?….dus als je een vaccin weigert ook? Ik stel voor dat mensen die sociale en politieke onzin verkopen meer premie moeten betalen, want dat maakt de mensen echt ziek.


Contradictie MSM 

Britten hebben spijt van Brexit: hogere inflatie, lagere economische groei en meer immigratie. Bron: Telegraaf.

Diezelfde Telegraaf schreef nog geen zes maanden geleden “Verenigd Koninkrijk wordt best presterende economie van Europa”. Weer zo’n bewijs dat de Media nieuws inkoopt bij Reuters en andere manipulerende nieuwsboeren en zelf niet checken wat ze eerder hebben geschreven. Het valt ook op dat dit soort des-informatie wordt verspreid nu er EU-verkiezingen zijn.

De AfD in Duitsland ligt steeds onder vuur en het valt ook op dat men in alle Lidstaten rechtse spoken ziet en deze willen beschadigen want zij zijn een bedreiging voor het elite-collectief. Nu is het wel zo dat binnen de AfD enkele figuren zitten die de kroon spannen, als het om “prikkelende” uitspraken gaat. Het is ondoordacht om compromitterende uitspraken te doen, terwijl je al hoog in de peilingen staat…daar win je geen twijfel-zieltjes mee. Je vaste aanhang heb je al binnen en de twijfelaars vang je door nog genuanceerder te spreken.


Sport verbroederd niet.

21 procent van de ondervraagde Duitsers geeft aan liever meer witte spelers in het Duitse team te zien. Bron: AD

De Duitse trainer Julian Nagelsmann zei geschokt te zijn over die 21 procent.  Zo zo die Nagelsmann, is geschokt en zei verder, ” Ik heb er even over nagedacht en ik heb het gevoel dat we een beetje wakker moeten worden” . Volgens mij was het beter geweest als Nagelsmann er iets langer over nagedacht zou hebben, want volgens mij was hij zelf niet helemaal wakker. Welnu Julian, ik denk dat jij in een narratieve slaap bent gedompeld… De mensen zijn wakker geworden en ze zien binnen de elftallen gebeuren wat ze ook zien gebeuren in hun wijken.

Verder zei hij,  ‘Wij hebben het hier heel heel goed en dan zeggen we zoiets? Ik vind het raar dat mensen zulke dingen kunnen uitsluiten.”  Ook hier geeft Nagelsmann weer blijk van het feit dat hij in een voetbal-elite-bubbel leeft…hij moet toch weten dat de voetbalfans voornamelijk mensen zijn die elke dag geconfronteerd worden met het wanbeleid van de Overheid, terwijl mensen zo als hij de zakken vullen en in een ivoren toren leven. Het is raar dat hij dat niet vat…ik ben geschokt. 😉

De uitsmijter was dat Nagelsmann zei, ” dat Kimmich (voetballer) gelijk had toen hij zei dat een voetbalteam een ​​voorbeeld kan zijn voor de manier waarop verschillende culturen, religieuze achtergronden en huidskleuren zich in een groep kunnen verenigen om samen te werken aan belangrijke doelen.”  

Hahaha…tja…da’s is toch wel erg naïef,  het enige gezamenlijke belangrijke doel wat ze hebben is geld verdienen en zich individueel in de kijker te spelen, zodat ze kans maken gekocht te worden door een club voor nog meer geld en groter ego. Met allerlei “soorten-culturen ” tijdelijk te voetballen” is heel iets anders dan met-en-onder allerlei “soorten culturen” permanent te moeten leven.

Even over die 21 procent…je kan het ook omdraaien, waarschijnlijk zijn die 21 procent geschokt dat 79 procent voor een gekleurd patchwork elftal is.”

Voor de goede orde dien ik te vermelden dat het mij totaal niet boeit welke kleuren er spelen, al speelt er een  blauwe Smurf mee, maar dat neemt niet weg dat er bepaalde issues en problemen spelen, juist door een kleuren patchwork-religie-maatschappij en dat het gênant  en onverkwikkelijk is dat een persoon, die financieel en maatschappelijk, boven Jan Modaal staat, politieke correcte onzin uitkraamt.

Het volledig autonoom denken is Nagelsmann ook niet echt gegeven hij was gevaccineerd tegen het coronavirus en werd toch positief getest, zich niet afvragend wat die spuit nu eigenlijk inhield  en heeft deze zonder na te denken in zijn lijf laten pompen. Dit gewoon even terzijde, maar toch illustrerend m.b.t. zijn inzichtelijkheid en analyse der dingen.


Lees ook de vorige Blog: 22: in de Wachtkamer


 de Democratie gedijt onder een collectief wantrouwen. 
  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof.)


Alaaf!

Tot later: Lodie… 

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »