20: in de Wachtkamer 2024


18 mei 2024


De vier Muitetiers?

Het werd tijd…Wilders I is geboren en hopelijk is het geen eendags baby. De premier wordt nog bekend gemaakt. Het programma-akkoord heet “Hoop, Lef en Trots”.

Het lijkt, naar mijn mening, op het Deensmodel. De volgende punten zijn bekend.

  • De hybride warmtepomp zal vanaf 2026 niet worden verplicht en de salderingsregeling (zonnepanelen) wordt op 1 januari 2027 in één keer afgeschaft. Weer 130 rijden op de snelweg, een streng asielbeleid en duurdere concertkaartjes.
  • Het eigen risico blijft de komende twee jaar 385 euro. Vanaf 2027 gaat dat bedrag omlaag naar 165 euro. Bovendien hoeven patiënten per behandeling niet meer dan 50 euro zelf te betalen.
  • Inkomstenbelasting op arbeid verlaagd. Vluchtelingen krijgen niet allemaal dezelfde rechten.
  • Er wordt niet gestuurd op gedwongen krimp van de veestapel, maar op instandhouding van belangrijke “natuur”, Natuurgebieden opnieuw indelen om versnippering tegen te gaan. Het stikstofbeleid gaat min of meer overboord.
  • PVV, VVD, NSC en BBB willen meer woningen bouwen om de wooncrisis op te lossen. De partijen willen nog meer gebieden aanwijzen voor grootschalige woningbouw. Wel nieuw is dat er geen extra, nationale duurzaamheidsregels voor bouwen worden opgelegd. Ook moet bij concurrentie de grond bij woningbouw boven de bouw van windmolens gaan.
  • De partijen willen “stevig” inzetten op klimaatadaptatie.  Er komen 4 kerncentrales.
  • Streven naar het behoud van streekziekenhuizen.
  • Boa’s mogen geen religieuze symbolen dragen en bij fysiek geweld tegen hulpverleners wordt een taakstrafverbod ingevoerd. Dat houdt in dat een rechter in zo’n geval geen taakstraf meer mag opleggen, maar een celstraf moet geven.
  • Nederland blijft Oekraïne politiek, militair, financieel en moreel steunen tegen de Russische agressie”, schrijven de partijen. Om de internationale veiligheid te borgen, leggen ze de NAVO-norm in de wet vast.

Door de NAVO normen, de  2% norm, in een wet te gieten zou oké zijn mits de gehele NATO wordt herzien binnen haar regelementen en als men niet alles door het Zelensky rioolputje zouden spoelen. … en, overwegend de meeste, punten kunnen niet uitgevoerd worden, mits we afstappen van bepaalde gijzelverdragen, immers de EU-regels staan boven onze eigen wetten. Daarbij heeft Wilders zichzelf klem gezet door te zeggen dat hij niet meer voor een Nexit is. Ook stappen ze niet van de windmolens af,  alhoewel ze zeggen dat ze zoveel mogelijk op zee moeten worden gebouwd. Het kromdenken zit hem in het feit dat je uberhaupt deze mismolens nog verder wilt uitbreiden, ongeacht op land of zee….je faciliteert en legitimeert hiermee de klimaatnonsens en de diepe zakken van de groenfraudeurs. Als kritische optimist, die ik ben 😉 geef ik ze het voordeel van de twijfel en het voordeel van welwillendheid. 

Uitgebreide uitleg Programma akkoord


Moties met Emoties.

Voorbeeld van een Motie

Voorbeeld van een Motie

Terwijl de Motie, tegen de WHO pandemie-wet, een meerderheid behaalde in de Tweede Kamer, zal de Minister instemmen met het pandemie-verdrag. De Kamer vindt dat het verdrag er te snel doorheen wordt gejast, terwijl het verregaande gevolgen heeft.  In een brief aan de Tweede Kamer bestrijdt demissionair minister Pia Dijkstra het beeld dat de Kamer heeft. Ze schrijft dat er binnen de EU ’consensus’ is over het afronden van de onderhandelingen over het verdrag en dat Nederland die lijn steunt. Pia, of is het “Pias” Dijkstra, een voormalig nieuwslezeres van de leugenbron, NOS, Niet Objectief Systeem, is Minister medische zorg voor D66, de handlangers van de NOS-NPO. Zij heeft evenveel verstand van medische zorg als een koe van wiskunde. Trouwens een Motie is toch ook een consensus tussen parlementariërs, nietwaar? 

Dijkstra meldt dat als het pandemie-verdrag door de WHO-lidstaten wordt aangenomen, beide Kamers het verdrag nog moeten goedkeuren (ratificeren) en dat Nederland tot die tijd geen verplichtingen aangaat. Dijkstra doet dat wat andere Ministers hebben gedaan, van dit gevallen kabinet, namelijk, de Moties naast zich neerleggen om hun verdere carrière bij het WEF of een andere nutteloze graasweide niet te verspelen. Moties zijn juridisch niet bindend, maar normaliter volgt een regering de Motie op, in het kader van moreelbelang en democratie en ook omdat men de Kamer vaker nodig heeft om wetgeving door te voeren …echter nu zij demissionair zijn hoeven zij niet meer te kwartetten en te slijmen.  Als goede sekteleden van de EU-kerk beantwoorden zij aan de wens van de EU-goeroe. Judas had nog een geweten, hij hing zich op toen hij besefte wat hij gedaan had, maar onze vuilnisbak-elite verzilveren hun verraad, gewetenloos.

Wat houdt deze Pandora-wet nu eigenlijk in?… Nou, het is nog allemaal erg vaag en onduidelijk wat erin die WHO-doos zit, omdat er geen definitief voorstel beschikbaar is.  We weten dat men een vaccinatiepaspoort wil, dat verplicht vaccineren op het menu staat, dat  alle maatregelen die bewezen hebben niet te werken weer zonder pardon ingevoerd kunnen worden.

Uit het reglement van de WHO blijkt dat het definitief voorstel vier maanden van tevoren moet worden, toegestuurd naar alle parlementen en daar hebben ze niet aan voldaan. Juridisch gezien is dat een onrechtmatige handeling. De WHO had zelfs al eerder geopperd dat aan die vier maanden niet zal worden voldaan…dat heeft tot veel verontwaardiging en ongeloof geleidt, bij vele landen. De WHO wil het blijkbaar achter gesloten deuren afhameren en dan de parlementen dwingen in te stemmen met het verdrag onder het mom “er is nu eenmaal consensus”. In de vorige blog schreef ik dat men consensus verkrijgt door critici uit-en-buiten te sluiten.

Men wil dus bevoegdheden overdragen aan de WHO die eigenlijk toebehoren aan het parlement, maar op de WHO-manier krijgt één persoon de macht en dat is Tedros, directeur-generaal van de WHO…dat wordt dan de president van de wereld en alle grondrechten zijn ondergeschikt.

De WHO krijgt pakken met geld van de farmaceutische industrie en die industrie heeft er belang bij dat mensen verplicht worden gevaccineerd, mochten ze willen reizen. Ook de G20 heeft dat al aangekondigd. Het is allemaal een griezelige bedoeling bedacht door wezens die intrinsiek door-en-door slecht zijn.

Het Amerikaanse senaat heeft Biden opgeroepen de wet niet te accepteren. Diverse staten hebben al aangegeven dat zij de WHO-wet niet accepteren. Lichtpuntje is dat, ongeacht wie, wat en waar tekent, de parlementen het nog moeten goedkeuren en gelet op de commotie er omheen is het ratificeren  van het verdrag nog geen gelopen race. Ook Engeland heeft geen verhaal aan die pandemie-wet.

Eén zaak is zeker, m.b.t. verplicht vaccineren, and let me tell you this once and for all…Over my, or someone else’s dead body.


Handje Contantje

Cash is King.

Macquarie Bank, een van de grootste Australische banken, schaft contant geld af. Dat betekent geen cash ontvangen of storten. Als een ondernemer contant geld aanneemt dan is dat gehele bedrag voor hem-haar, echter bij pinbetalingen gaat altijd een klein percentage naar de bank en als men dan de logica van de grote getallen erop loslaat, waar het jaarlijks om miljarden gaat, dan wordt een klein percentage een bedrag met vele nullen.

Duitsers betalen meer dan 50 procent met cash en dat er meer pin-transacties zijn dan cashbetalingen ligt aan het feit dat de jeugd hun Red Bulletje afrekenen met pin en mams of paps betalen de boodschappen cash á 120 euro…dus is het interessant om de bedragen van pin en cash tegen over elkaar te zetten, want naar mijn mening heerst er een vertekend beeld omtrent pin versus cash. Er is wel groot verzet in Australië tegen een cashloze samenleving want de mensen down-under hebben gezien dat hun overheid mensen in concentratiekampen stopten als ze een  positieve PCR test hadden, m.a.w. ze zijn tot alles in staat.

In Nederland wordt weer steeds meer met cash betaalt…de Nederlandse bank zegt dat afgelopen jaar 1.4 miljard betalingen contant zijn betaalt en er is een stijgende lijn. (afgelopen jaar 6 procent stijging) Omdat bloggers en vloggers steeds het belang benadrukken van contant geld, i.v.m. de privacy, worden de burgers bewuster van de dreiging van de digitale dictatuur.

Zweden, Italië en nog diverse landen hebben een wet aangenomen dat cash in omloop blijft.
Op de website van de ECB kan men lezen dat  in 2024 ‘n derde serie bankbiljetten in omloop komt…dus ook zij zijn zich ervan bewust dat Cash King is.


Bloed van gevaccineerden

Ironie tussen gezond en ongezond

Of je krijgt rode bloedcellen bijgezet, of bloedplasma waar anti-stoffen in kunnen zitten, of bloedplaatjes maar het is nooit van één bloeddonor, het is een mix van tig donors. Het  Artsencollectief heeft de Nederlandse bloedbank Sanquin gewezen op het feit dat het bloed van gevaccineerden besmet kan zijn met mNRA  en spike-eiwit-sporen en vragen of zij het bloed op deze twee elementen wil testen… Sanquin ziet het probleem niet en ondernemen dan ook niets.

D.d. 24 oktober 2021 heb ik in blog:108 Hieperdepiep de CoronaGriep` het volgende aangekaart.

“Er zijn mensen die geen bloedtransfusie willen van een gevaccineerde. Bedden baas Kuijpers zei afgelopen week bij het kletsmajoor programma, Jinek, dat de rode bloedlichaampjes, waar het om gaat,  geen vaccinatie resten bevatten. Oke, dat zegt men nu maar ik kan me nog herinneren dat in het begin van de jaren 80tig, m.b.t. HIV-AIDS, ook gezegd werd dat de bloedbanken schoon waren…achteraf bleek dat niet zo te zijn zodat er velen besmet raakten en AIDS ontwikkelden. Wel eens een aids patient gezien in de laatste fase?…da´s gruwelijk onmenselijk. Dat er nu mensen zijn die bloed weigeren van de bloedbank is niet “des Wappie” maar voorzichtigheid. Wat men nu niet kan meten-zien kan bijvoorbeeld over 8 maanden  wel.” 

Anno nu…doe ik er nog een schepje bovenop…wat gedacht van  gevaccineerde orgaandonors?…Zaak is wel dat als je leven ervan afhangt je dan wel het ricico neemt.


Die Neue EU-Jugend?

Ursula von Münchhausen

Ursula kreeg de oren gewassen door een Deense EU parlementariër. Ze kreeg een lesje in-en-over Democratie, terwijl ze van tevoren een warm pleidooi had gehouden over de Democratie. Deze horror tante verteld “laat niemand anders uw keuzes maken, uw stem telt”. Je moet het maar uitgebraakt krijgen…zonder schaamte…het is juist zij  die de keuzes maakt voor ons allen. Ze staat erbij en trekt een lachend gezicht van een enge pop uit een Engelse horrorfilm (de stem die je ertussen door hoort is de stem van Robert jensen)



↵ Afval hier, a.u.b.! 

  1. Rotterdam zet een undercoverteam in: ’Paal en perk aan straatintimidatie. Bron Telegraaf…..Wat een mooie verrijking die multi-culti…dat waren de woorden van de voorstanders van het allochtonen/beleid. De afgelopen vijfentwintig jaar heeft men  straatcoaches, buurtvaders, buurtregisseurs en stadsmariniers ingezet om de allochtone jeugd in toom te houden…het is er alleen maar erger op geworden, echter nu komen ze met undercoverteams…steeds nieuwe kreten voor dezelfde onzin, die niet werken. Verschillende culturen en religies zijn dekseltjes die niet op Westerse potjes passen.


  2. Duizenden criminelen die nog een gevangenisstraf moeten uitzitten lopen nog vrij op straat omdat er door personeelstekort geen plek voor hen is in de gevangenis. Zo lopen 89 criminelen die langer dan een jaar in de gevangenis moeten zitten vooralsnog vrij rond, blijkt uit een brief van demissionair minister Weerwind (Rechtsbescherming). Twaalf criminelen moeten langer dan drie jaar zitten en de hoogste straf is 4,5 jaar cel en toch lopen ze allemaal vrij rond. Lege cellen zijn er wel. Nederland is Moreel en Structureel failliet.


  3. Politici op de vuist: Georgisch parlement neemt omstreden `buitenlandse-agentenwet` aan….oftewel de Rusland-wet.  Het Georgische parlement heeft in de derde en finale stemronde de controversiële buitenlandse-agentenwet aangenomen. 84 parlementsleden stemden voor de wet en 30 tegen. Door die wet moeten organisaties die meer dan een vijfde van hun inkomsten uit het buitenland ontvangen, zich registreren. Nu het ironische gedeelte…de tegenstanders zeggen dat de wet controversieel is, omdat die volgens hen ingaat tegen westerse democratische waarden. Waarschijnlijk lezen ze in Georgië geen alternatieve westerse media want dan hadden ze geweten dat de EU, tegen haar zin in, The Foreign Bill  (gelijk aan de buitenlandse-agentenwet) zal introduceren, dat houdt in dat als je als NGO/organisatie meer dan 20% sponsoring krijgt vanuit het buitenland, je dat dan moet registreren. Dit  doet men zodat men kan zien wie er daadwerkelijk aan de touwtjes trekt. 20% is gelijk aan een vijfde in Georgië…Trouwens, Amerika heeft deze zelfde wet al vanaf 1937. Zoek de verschillen!.


  4. Een stel linkse actievoerders hadden de afgelopen weekend orale seks in Utrecht op de stoep vlak bij een café met een vol terras. De twee maakten deel uit van een groep van zo’n duizend krakers, ravers en pro-Palestina-demonstranten die door de stad trokken en uiteindelijk een pand wilden kraken. Weten ze wel dat erin sperma eiwitten zitten en dat eiwitten voor ca. 16%  bestaan uit stikstof. De Universiteit bezetters zijn ook van die enge nitwits…het zijn overwegend gast-studenten, dragen allemaal gezichtsbedekking, spreken Engels en richten een ravage aan binnen de gebouwen. Vroeger, in de zestiger en zeventiger jaren, stonden de studenten nog aan de goede kant van de geschiedenis, omdat men nog rationeel nadacht, echter de woke-emotie-cultuur laat hen denken/voelen met een fout hart en een kapotte ziel.


  5. De Nederlandse pulsvissers zijn door het Europese Hof in het gelijkgesteld. Hun uitvinding had niet verboden mogen worden. Ondertussen hebben vele vissers hun schepen, onvrijwillig, naar de sloop moeten brengen om de uitkoopsom van de Overheid te kunnen ontvangen, want de schepen verkopen mocht niet. Te laat je gelijk krijgen maar wel je bedrijf, van generatie op generatie kwijt, dat schiet niet op. Ik ben van mening dat er een wet moet komen dat als men bij het Europese Hof iets aankaart er dan een voorlopige voorziening in werking treedt, waardoor een eerder vonnis niet uitgevoerd kan en mag worden. (Bij pulsvisserij wordt met elektrische stroom, die wordt afgegeven via strengen van elektroden, de vis in het net gedreven zodat er weinig bijvangst is en de zeebodem in tact blijft.)


  6. Afgelopen week is de Slowaakse premier Robert Fico zwaar gewond geraakt door een aanslag. Waarschijnlijk zullen vele Eurofielen, Zelensky-lovers, Poetin-haters, WHO gelovigen, NATO-Rutte-adepten en Pfizer-maloten de aanslag stilletjes vieren, immers Fico is tegen het WHO verdrag, tegen Rutte als NATO chef…was tegen de lockdowns, wilt een commisie oprichten die uitzoekt wie allemaal het Pfizer vergif heeft gepromoot en stuurt geen wapens naar Oekrainie. Tja, dan leg je je hoofd onder de guillotine van het linkse blok.


Lees ook de vorige Blog: ⇒ 019: in de Wachtkamer


(M.b.t. “zogenaamde” complotten i.v.m. Overheidsbeleid)
 Als een beleid de gewenste uitkomst gegenereerd, dan is de uitkomst het doel. 

  (Lodie…huis, tuin en toetsenbord-filosoof.)


Alaaf!

Tot later: Lodie… 

Official Website: All Rights©1997-3000. ♫♫♫♫♫ Disclaimer

iDoedel

Translate / Übersetzen »